Styret

Hvis du trenger å vite noe om OAF så kan du ta kontakt med følgende personer:

Stig FossStig Foss
Leder (leder@oafweb.org)
Svarer på generelle spørsmål om foreningen. Stig har vært aktiv i astronomimiljøet i mange år både i styret i OAF og som amatørastronom. Han står også som regel ansvarlig for naturstiene på Harestua-turene våre, et av høydepunktene på disse turene. Han har et lite bøttekottobservatorium i bakhagen hvor han tar spennende CCD-bilder av svake objekter og han er deleier i en diger 16-tommer («Pappbananen») i observatoriet på Sollihøgda.

Tore EngenTore Engen
Kasserer (kasserer@oafweb.org)
Tar seg av henvendelser om innmelding, betaling av kontingent og spørsmål relatert til dette. Tore Engen har hodet nærmere himmelen enn de fleste og har hatt interessen for astronomi siden han var guttunge. Han er veldig flink til å formidle interessen til andre, og holder gjerne foredrag. Han gjør en flott jobb som turarrangør på Solobservatoriet turene til OAF.

Peter TellePeter Telle 
Styremedlem (tur@oafweb.org)
Peter er en aktiv observatør som bruker enhver anledning til å observere nært og fjernt på himmelen.

Hans K. AspenbergHans K. Aspenberg
Styremedlem og web-ansvarlig (hans@oafweb.org, hans@aspenberg.no)
Ta kontakt med Hans for feilrapportering på hjemmesiden og for påmelding til OAFs mailingliste. Er også kapabel til å svare på andre spørsmål innen astronomi, elektronikk og optikk.

Marius Sollerud

Marius Sollerud
Styremedlem (marius@oafweb.org)

Jeg har vært aktiv som amatørastronom siden 1999. Interessen for astronomi begynte tidlig med boken/serien «Cosmos». Det var den totale solformørkelsen i ’99 som aktiverte amatøren i meg..
Jeg er en visuell observatør og har vært interessert i det meste innen deepsky. Jeg har hatt en 8″ Schmidt-Cassegrain  siden begynnelsen, men i 2013 oppgraderte jeg til en 12″ Schmidt-Cassegrain for å kunne observere svakere objekter, særlig galakser.
Skiftarbeid og en generelt døgnvill livsstil har vært veldig hendig i forhold til astronomi-interessen:) Også turene til Solobservatoriet og alle kjerne-amatørene jeg har hatt æren av å bli kjent med gjennom mange år, har vært en veldig viktig del av interessen!
Takk for 16 år i et alle tiders astromiljø:)

 

 

Glenn-Erik Sandbakken

Glenn-Erik Sandbakken
Styremedlem (glenn.erik@oafweb.org)

Innehar en 8″ meade schmidt cassegrain og en 100mm Quantum kikkert som jeg forsøker å bruke så ofte været tillater det.
Etter at jeg starta å observere himmelen har jeg satt større pris på Norges posisjon på jorda i vinterhalvåret.
Jeg digger astronomi og OAF, og (dag- og natt-) drømmer om å lage mitt eget observatorie i fremtiden =)
Hjemmeside: http://www.glennerik.com/